Değirmendere Ortaokulu

WEB https://degirmendereoo.meb.k12.tr
Adres : Oba Mah. Kadıpınarı Cad. No18/1 Alanya / ANTALYA
VİZYON : Kendine güvenen, erdemli, saygılı, yaratıcı, topluma faydalı bireyler yetiştiren bir okul olmak. Çalışanların görevini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışı ile çevresine örnek teşkil eden bir okul olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda; dürüst, çalışkan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, çağdaş, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2018 Yılı Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını 5 öğrencimiz kazanmıştır. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Yıldız Erkek Kros Takımımız Antalya 4.sü olmuştur. Antalya İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan "Genç Çınarlar Kısa Film Yarışması"nda okulumuz 1. olmuştur.

Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Özel Halk Otobüsü
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Antalya il merkezine 135 km, Alanya ilçe merkezine 8 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda; Küçük-Yıldız Kız ve Erkek Kros Takımı, Küçük-Yıldız Kız ve Erkek Voleybol Takımı, Yıldız Kız ve Erkek Futsal takımlarımız kurulmuştur.
Bilimsel Etkinlikler : 2018 yılında yapacağımız TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için çalışmalarımız sürmektedir.
Proje Çalışmaları : Okulumuz; 2017 Yılında Beyaz Bayrak, 2018 Yılında ise Beslenme dostu Okul Sertifikası almıştır.